Serpentine Pavilion

FullSizeRender-110Bjarke Ingels

Every year in Hyde Park an artist is chosen to create the Serpentine Pavilion. This year Danish architect Bjarke Ingels was up to the challenge.  Made out of concrete, this airy pavilion doesn’t appear heavy.  Visitors are encouraged to walk inside and take a seat. The stacked right rectangular prisms are open on the sides allowing light to pass through. Sitting in the pavilion your  shadow creates a dramatic yet playful natural lighting scheme.

IMG_2972

FullSizeRender-112

FullSizeRender-111

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s