The Hive

IMG_5366.jpgA structure sits in the garden, its metal parts spiral outwards resembling swarming bees. This installation at Kew Gardens, designed by Wolfgang Buttress, is known as The Hive. Originally made for the 2015 Milan Expo as the UK Pavilion, The Hive, draws visitors attention to the lives of the bees who make their home at Kew. At the base of the structure visitors are invited to feel the vibrations of the busy worker bees in the hive. On the top floor, music plays corresponding to the hum of the bees. The Hive is also equipped with LED lights which is synchronized to the vibration sensors in the bees hives. This interactive experience will leave you with a greater appreciation and understanding of the little animal we know as the bee.

img_5397

img_5412

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s